AIG - Avtomatizacija v industriji in gospodarstvu

Dosežki študentov na tekmovanju študentskih prispevkov in podelitev nagrad tehnološke mreže Tehnologije vodenja procesov

V okviru konference AIG'21 je potekalo tekmovanje študentskih prispevkov:

youtube  Video posnetek predstaviteve študentskih člankovV okviru konference so bila podeljena priznanja in nagrade tehnološke mreže Tehnologije vodenja procesov (TVP) za najboljše diplomsko in magistrsko delo:

Priznanje za magistrsko delo za leto 2021 prejme:

  • Patrik Peršič za magistrsko delo z naslovom »Zaznavanje in lokalizacija poškodb ležajev v rotacijskih strojih«, ki ga je opravil na Poslovno-tehniški fakulteti Univerze v Novi Gorici pod mentorstvom prof. dr. Đanija Juričića.


Nagrado za najboljše diplomsko delo za leto 2021 prejme:

  • Primož Jelenko za diplomsko delo z naslovom »Posluževanje stroja za globoko vrtanje ojnic z robotom ABB IRB 6620«, ki ga je opravil na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko in Fakulteti za strojništvo Univerze v Mariboru pod mentorstvom izr. prof. dr. Aleša Haceta in izr. prof. dr. Karla Gotliha, somentorstvom asist. dr. Timija Karnerja in zunanjim delovnim mentorstvom g. Zdenka Švaba.


Nagrado za najboljše magistrsko delo za leto 2021 prejme:

  • Aljaž Blažič za magistrsko delo z naslovom »Ocenjevanje temperature taline v elektroobločni peči z uporabo mehkega modeliranja«, ki ga je opravil na Fakulteti za elektrotehniko Univerze v Ljubljani pod mentorstvom doc. dr. Vita Logarja in somentorstvom prof. dr. Igorja Škrjanca.

youtube aig  Videoposnetek podelitev nagrad tehnološke mreže Tehnologija vodenja procesov